NO SHAMPOO - O'oh...

25.05.2012 - 22:24

Jeg er nå i slutten av min fjerde uke med nopoo og noe morsomt har begynt å skje med håret mitt. For det første har hodebunnen sluttet å overprodusere oljer og fett! Jeg merket dette da hårvaskdagene meldte seg denne uken og håret egentlig ikke så ut til å trenge en vask. Kunne sikkert drøyd det til å kun vaske håret kun en gang denne uken - og det er ganske stor forskjell for min del! Til tross for dette tror jeg hodebunnen min er litt forvirret og produserer ikke nok oljer og fett. Høres kanskje litt rart ut? Vel, dette kan skje når hodebunnen begynner å stabilisere seg. Hodebunnen kutter ned på olje og fett, men den kutter ned for mye i første omgang. Jeg leser en blogg som skriver om nopoo der det samme skjedde med henne i uke fire, morsomt :-) Hårtuppene har vært  denne uken og er fremdeles ganske tørre, så jeg får bare smøre meg med tålmodighet. Den andre som har skjedd er tydeligere fall i håret - og det liker jeg! Ønsker en god helg til alle leserne mine :-)

 

4 kommentarer

Trois Étoiles

25.05.2012 kl.23:22

sv; hehe, ja er ikke det der rare greier eller? :) hehe ;P

linda

26.05.2012 kl.00:39

Oi, dette hørtes spennende ut! Hvor får man tak i produktet? :)

No Shampoo

26.05.2012 kl.01:11

linda: Hei! Nopoo er veldig spennende ;-) Det er en felles betegnelse for metoder å vaske håret på uten sjampo! Det finnes mange muligheter å vaske håret på uten sjampo, blant annet vasker jeg med balsam eller natron/eplecider eddik som jeg kjøper i matvarebutikken. Hær kan du lese om hvorfor jeg ikke vasker håret med sjampo lengre: http://nopoo.blogg.no/1335808459_no_shampoo__hvorfor_n.html
Ellers har jeg lagt ut ulike innlegg tidligere med ulike metoder å vaske håret på :-) Håper du fikk svar på spørsmålet ditt og spør gjerne igjen hvis det er noe du lurer på!

linda

26.05.2012 kl.08:48

Jaha:) Jeg ble sittende og lese nesten alle innleggene dine igår så det frister å prøve.. :))

Skriv en ny kommentar

hits