NO SHAMPOO - Dagens hår

27.06.2012 - 12:53

Hei alle sammen!

Nå er det en stund siden sist jeg skrev her på bloggen og i dag tenkte jeg å oppdatere dere litt om bølgene i håret mitt. De har nemlig blitt mer fremtredende den siste uken, noe jeg må si jeg liker svært godt. Det rare er bare at det er kun underhåret i nakken som har disse bølgene, mens resten av håret kun har en tendens av bølger, kanskje kommer de etter hvert? Vi får se ;-)


 

Her er et bilde av kaninen min Pops! Hun springer alltid rundt bena mine når jeg skal ta bilder, så jeg tok det som ett hint om at hun ville være med ;-) Hun er 2 år gammel, blanding av litt forskjellig og lever fritt i leiligheten vår. Verdens beste kanin ;-) Håper alle sammen får en super lille lørdag!

 

6 kommentarer

Charlotte Strandberg

27.06.2012 kl.13:15

Søt kanin!

No Shampoo

27.06.2012 kl.15:14

Charlotte Strandberg: Takk! :-)

Sukkerspinnengelen

07.07.2012 kl.11:16

Dere er jo like vakre og søte begge to! :D

No Shampoo

16.07.2012 kl.01:05

Sukkerspinnengelen: Så hyggelig sagt ;-) Tusen takk!

Vivien

02.09.2012 kl.21:30

Hei! For en bra blogg med mye bra informasjon på!! Jeg er nettopp startet no poo. Eller dvs har ikke vasket håret på fem dager, men bare skyllet med vann. Håret mitt har begynt å overprodusere oljer og er ganske fettet. he he.. Men overraskende lite egentlig ettersom håret mitt blir veldig fort fettet. Lurte bare på en ting, trenger jeg å vaske det med en shampo uten silikon og det der før jeg begynner med no poo? Eller bør jeg gå over til natron vask? Ditt hår på bildene ser jo vakkert ut! Og det er uten shampoo!! Takk for svar:)

No Shampoo

05.09.2012 kl.17:11

Vivien: Hei! Tusen takk for at du liker bloggen min, det setter jeg stor pris på ;-) Personlig startet jeg prosjektet med å vaske håret med natron og eplecider eddik, natron virker rensende og skal i teorien skylle ut all kjemikalier i håret. Problemet er at det er litt vanskelig å vaske hele håret fri for kjemikalier med kun natron, i hvert fall synes jeg det. Jeg tror ikke mitt hår ble helt fri for kjemikalier før etter 2.-3. hårvasken. Hadde jeg startet nopoo prosjektet i dag ville jeg vasket håret med en godkjent "siste-sjampo" først for å være helt sikker :-) Men dette er noe du må se ann selv - uansett må kjemikaliene ut! Håper du fikk svar på det du lurte på og send meg gjerne spørsmål igjen hvis det skulle dukke opp noe annet :-) Klem!

Skriv en ny kommentar

hits