NO SHAMPOO - Dagens hår

30.09.2012 - 11:10

Hei alle sammen!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet på bloggen og det må jeg bare beklage til dere lesere. Setter utrolig stor pris på at dere kommer tilbake selv om oppdateringen har vært utrolig dårlig! Fredag var jeg på besøk hos frisøren min og klippet bort de slitte tuppene. Ikke store endringene i selve frisyren, men håret ser utrolig sunt og godt ut nå og jeg er veldig fornøyd. Til dere som bor i Tromsø vil jeg anbefale å ta en tur innom Høst frisør, de er superflinke og kan tilby milde og snille produkter både for kunden og miljøet. Me like! :-) 

 

 

Nå skal jeg sette i gang med å bake amerikanske cupcakes, tenne stearinlys og kose meg med en kopp te. Man må kose seg mens man kan og lade opp batteriene til en ny og hektisk uke. Håper alle får en strålende søndag!

 

 

9 kommentarer

www.EliseRener.blogg.no

30.09.2012 kl.11:18

Kjempe fin blogg, stå på videre!

Hadde blitt utrolig glad for en kommentar tilbake ♥

TineTeoline

30.09.2012 kl.11:27

Godt å få vekk litt slitte tupper ;)

Koslig med cup-cakes og stearinlys, da (: Nam!

15.10.2012 kl.00:01

Vasker du fremdeles håret med natron og eplesider eddik?

No Shampoo

25.10.2012 kl.19:24

Anonym: Jeg vasker ikke lengre håret med natron og eplecider eddik, men med balsam. Av og til har jeg i eplecider eddik fordi jeg synes håret mitt blir veldig fint av det :-)

30.10.2012 kl.20:53

okei.. hvilke produkter bruker du ?

Jeg har nå gått uten shampo i en uke, å håret føles veeeldig tørt og sprøtt ut... jeg har vasket det 2 ganger med natron og eplesidereddik. så har jeg skylt det i vann et par ganger før jeg skal på jobb..... hadde virkelig trengt den ultimate oppskrift på dette om du kunne lagt det ut?

30.10.2012 kl.21:13

med den ulitimate oppskrift så mener jeg hva du gjør i forhold til hva du bruker, å hvordan og hvilken produkter eksakt..

No Shampoo

05.11.2012 kl.11:18

Anonym: Hei du! Først må jeg bare påpeke at det finnes dessverre ingen "ultimate" oppskrift når man ikke vasker håret med sjampo. Vi har alle forskjellig hår og hodebunn, så det som kanskje passer meg passer ikke nødvendigvis for andre. Man må rett og slett prøve ulike metoder og se hva håret ditt liker best. Når det er sagt så kan natron virke uttørkende på håret, så du kan prøve å lage en blanding med mindre natron. Personlig vasker jeg håret etter balsammetoden og har funnet ut at håret mitt liker dette :-)
Håper du fikk svar på det du lurte på og spør meg gjerne igjen!

anonym igjen

10.11.2012 kl.01:05

Hei igjen!

Jeg bare lurte også bare på, hva gjør du i forhold til hårfarging? eller har du stoppet helt med det?

Jeg er for tiden blond, og veksler veldig mellom blondt og brunt(ikke bra, det vet jeg).. men lurte på om du vet om noen "godkjente" hjemmefarger?

Så lurte jeg også på hvilken pleiende balsam du bruker?

Jeg er nå inni min 3 uke med no poo... å ser virkelig forbedringer på håret, å det ser mye sunnere til tross for at det er tørt.... Jeg har slått meg til ro med natronbalsam metoden, men savner litt mer fukt i tuppene.... Gjerne som ikke er altfor dyr, kan dessverre ikke kjøpe for dyre produkter nemlig...

Jeg liker bloggen din skikkelig godt, å er virkelig super inspirert! Har også fått en venninne og min tante med på dette her, sånn at det er sagt =)

No Shampoo

15.11.2012 kl.10:40

anonym igjen: Hei! Jeg har ikke farget håret etter at jeg sluttet å vaske håret med sjampo. Rett og slett fordi jeg har begynt å like min naturlige hårfarge bedre og bedre :-) Det finnes ingen godkjente hjemmefarger da alle hårfarger inneholder kjemikalier som ikke kan vaskes ut med kun vann. Da kan man eventuelt vaske med en godkjent "siste-sjampo" hvis man ønsker å farge håret :-) I tuppene pleier jeg å skifte mellom franck provost expert repair balsam, TREsemme naturals balsam og mine nyeste innkjøp som da er Loreal Elvital nutri gloss hårkur og Loreal Elvital volume collagen balsam (der nutri gloss hårkuren inneholder protein og ettersom ikke alle hårtyper liker protein kan man være litt obs på det). Jeg betalte 20,- for volume collagen balsamen på VITA for en uke siden, så det kan godt hende at de enda har den på tilbud, eventuelt HM som hadde samme tilbud den uken :-) De fire produktene er alle godkjente og kan vaskes ut med kun vann.

Tusen takk for at du liker bloggen min :-) Det er veldig motiverende å høre. Stå på og fortell gjerne hvordan det går!

Skriv en ny kommentar

hits