Tilbake?

23.08.2013 - 23:50

Hei alle trofaste lesere! ♥

Jeg har ikke glemt dere av og blir like overrasket hver gang jeg titter innom bloggen for å se hvor mange besøkende det er her. Kanskje er det flere som har fått øynene åpne for naturlig hårpleie? I så fall er det jo helt fantastisk og håper alle gir det en sjangse. Jeg vasker forstatt håret uten sjampo og er fremdeles veldig fornøyd. Håret mitt har aldri sett bedre ut og er mer lettstelt enn noen gang.

Jeg vet ikke om jeg er tilbake for fullt enda, men tiden vil vise. Kjenner at det klør litt i blogg-fingrene nå. Har lyst på nytt design og header da jeg føler det eksisterende ikke er helt "meg" lengre.

Så til slutt i dette impulsive innlegget har jeg ett spørsmål til dere lesere: Hva kan dere tenke dere å lese om her på bloggen i fremtiden? 

4 kommentarer

Maria

03.09.2013 kl.07:47

Heihei, lurer på om du kan skrive om produkter du bruker da jeg syns det er vanskelig å finne produkter som er bra for håret, så lurer jeg på om det finnes en måte å farge håret og style det?

Fisken

12.09.2013 kl.20:44

Hei hei!

Har selv vært sjampoofri i 3 måneder. Har vekslet litt mellom å bruke natron-eplecidereddik metoden, honningmetoden og eggmetoden, fordi jeg har lest at natron-metoden kan skade håret. Vet du noe om/ har du noen tanker rundt dette? Kunne du tenke deg å skrive et innlegg om det? Pleier du å bruke natron-metoden, eller bruker du noe annet?

Linda

21.10.2013 kl.21:14

Jeg har ikke brukt shampoo siden før sommeren nå og jeg elsker det!! Jeg bruker bakepulver og eplecidereddik metoden, men bruker det kun innimellom da jeg nesten kun vaker det med vann nå. Har aldri hatt bedre hår!

Idas begynnende liv uten shampoo :)

16.11.2013 kl.21:21

Hei! Først av alt, kjempe fin blogg! Veldig inspirerende! Har tidligere prøvd no-poo-metoden, men fant ikke helt roen med å fortsette. Nå derimot!! Bloggen din har gitt meg tipsene og triksene til å prøve en gang til!! Kjempegøy, jeg gleder meg :) Vasket håret idag med natron+vann og eddik+vann, samt tok bilde av håret ;) For å gi det en fair sjanse skal jeg gi meg selv 6 uker som du begynte med, men jeg har et steeerkt ønske om å slutte med shampoo for godt. Krysser-fingrene :)

Håper du fortsetter å blogge om tips og triks for naturlig hårpleie. Synes alt sånt er gøy :) Kanskje du kan komme med en oppdatert beskrivelse av din hår-rutine? Hvilke produkter bruker du? Noe du ville ha gjort annerledes? Det hadde vært gøy å vite :)

Håret ditt er kjempe vakkert, og jeg har lest alle innleggene du har skrevet! Du er FLINK! Håper å lese mer fra deg :)

Mange hilsner fra Ida :)

Skriv en ny kommentar

hits