Frisørbesøk

24.01.2014 - 23:20

Tror det må være rundt 1 og 1/2 år siden jeg sist var hos frisøren (!) og kan trygt si at de slitte tuppene hadde sett sine bedre dager. Ville prøve ut en ny frisørsalong her i Tromsø og hadde bestemt meg på forhånd at jeg ikke ville fortelle noe om hårprosjektet mitt uten sjampo. Jeg har opplevd tidligere at de blir svært opphengt i måten jeg vasker håret på og nærmest tvinger meg tilbake til sjampoverden, hvis det i det hele tatt finnes en... Klar for å høre at jeg måtte klippe bort halve håret tok frisørtimen en overraskende vending - hun trodde ikke på meg! Hun trodde ikke det kunne være så lenge siden jeg hadde vært hos en frisør og likevell ha så sunt og friskt hår. Kjente jeg ble veldig glad og enda sikrere på mitt valg som "nopoo'er" ;-) Haha! Behøvde bare en liten stuss, litt forming av håret og striping av etterveksten. Nesten så jeg ville si "sees om 1 år!" til frisøren da jeg gikk ut døren, men følte det ikke var helt passende... 
 

Her kommer et obligatorisk "på-badet-bilde" og håper samtidig at alle der ute får en fantastisk helg :-) 

7 kommentarer

26.01.2014 kl.12:24

Bruker du fortsatt balsammetoden?

Og hva synes du om å vaske håret natron og eddik?

No Shampoo

28.01.2014 kl.18:05

Anonym: Ja, jeg bruker fortsatt balsammetoden! Håret ble veldig fint for min del når jeg vasket det med natron og eplecider eddik, men syntes det var upraktisk og gikk derfor over til balsam :-)

Hanne

06.02.2014 kl.23:34

Så spennende. Jeg får virkelig lyst til å forsøke balsam-metoden. Jeg har lagt meg til en dårlig vane med å vaske håret hver dag. Det er tidkrevende da jeg har langt hår (tørker sent) - og ikke minst så sliter det jo på håret. Kan jeg spørre hva slags balsam du bruker? Og hvordan føltes håret de første gangene du vasket håret i bare sjampo?

Sukkerspinnengelen

09.02.2014 kl.19:18

Så flott at håret ditt er så sunt, og moro at frisøren ikke trudde deg! De er nok litt vel overbeviste om at de anbealer den beste måten, nemlig dyre sjampoer. Viktig å teste ut nye ting, mener jeg.

Sjøl har jeg klippet håret ganske mye (ble så lei det lange) og bruker fortsatt sjampokake, ca en gang/uke. Skyller det imellom vaskene. Ikke balsam eller edikk. Jeg er for tida fornøyd med det. Men det blir kjipt av intens luebruk, altså :/

Elise

06.03.2014 kl.12:03

Wow, så kult at frisøren ikke trodde på deg! Jeg prøvde no poo i to måneder, men ble dessverre aldri helt fornøyd. Litt av poenget mitt var at jeg ville skylle mindre giftstoffer ut i den store verden fra dusjen min. Og med natron + eddik-metoden ble det brukt veldig mye natron, pluss at håret ble veldig tørt, mens med balsammetoden brukte jeg jo minst like mye produkter som tidligere, samt at håret ble fett med en gang. Så nå bruker jeg SLS-fri, parabenfri, silikonfri og egentlig fritt for alt økologisk shampo og balsam. Vasker håret 2-3 ganger i uken, og "dyprenser" det med natron + eddik 1-2 ganger i måneden. Det fungerer best for meg! :)

Anne

10.03.2014 kl.02:56

Så flott å se din promotering av nopoo! Det har større kraft når det kommer fra ei ung vakker jente som deg. Selv har jeg ikke brukt sjampo på mange år, og blir ofte møtt med vantro når jeg velger fortelle om det. Håret mitt er av en type som ofte får komplimenter, og fra jeg som tenåring med tradisjonell sjampovask en gang hver annen-tredje uke sluttet helt med den vederstyggeligheten har det bare blitt finere og lettere å stelle tross sin tykkelse og lengde.

Har inspirert mange til å teste nopoo, og tenker fortsette med det. Godt vi er flere: Heia oss!

Andrea

21.03.2014 kl.13:16

Hei. Jeg har brukt balsammetoden en stund nå, og er sånn delvis fornøyd. Håret blir fort fett,selv om jeg prøver å ikke vaske det så ofte. Har noen spørsmål jeg håper du kan svare på. Hvor ofte vasker du håret? Hvilken balsam bruker du? Har du noen tips, hva jeg evt gjør feil? Nesten så jeg gir opp hele prosjektet, men vil jo så gjerne at det skal fungere! Takker for alle tips og triks:) Andrea

Skriv en ny kommentar

hits