WOW for en traffikk!

20.08.2014 - 21:00

"Ida, er du klar over at du er på 77. plass på topplisten til blogg.no?", roper kjæresten fra sofaen da jeg var på vei ut døra. "HÆ?" roper jeg tilbake og kommer springende. Den planlagte joggeturen var plutselig veldig langt borte. 1249 lesere står det. Herregud, så heldig jeg er! Fort finner jeg ut at det er klikk.no som står for linkingen til bloggen min, og jeg føler meg så utrolig takknemlig. Endelig er det noen som har fått øynene opp for en sjampofri hverdag! Tusen takk til alle flotte mennesker der ute som har vært innom Tusen takk! Vil også beklage til alle dere som har forsøkt å ta kontakt med meg den siste tiden og stilt meg spørsmål uten å få svar. Bloggen har dessverre ikke blitt prioritert.

Siden sist så har jeg:

  1. Fullført bachelor i Informatikk og startet på mastergraden
  2. Latt håret vokse ned til buksekanten
  3. Blitt lei av det lange håret og klippet meg kort
  4. Fylt hele 23 år
  5. Har hatt laaaaaaaaang sommerferie
  6. Funnet ut at iherb.com har utrolig mange naturlige produkter til hår som jeg ønsker å teste ut
     Har planlagt å skrive ett innlegg om de ulike produkter jeg bruker når jeg vasker håret etter balsammetoden, da det er mange som har spurt meg om det. Har også ett innlegg på lur om den pinligste episoden jeg har opplevd etter at jeg sluttet med sjampo ;-) Håper alle får en fantastisk lillelørdag og at dere ønsker å følge bloggen min videre! 

9 kommentarer

21.08.2014 kl.20:38

Synes det er kjempefint at det finnes en norsk blogg som tar for seg no poo. Jeg hadde ikke hørt om det før jeg leste en artikkel om det i avisen nylig.

Nå har jeg selv startet med no poo, men jeg har ikke funnet noen pleiende balsam enda, bare Neutral balsam for vask. Men jeg lurer på hvordan håret ditt ble da du startet med no poo... Første gang jeg bare brukte balsam (ikke samme gangen som jeg brukte siste shampoo-vask), ble håret veldig fettete (men hodebunnen var ren og fettfri) og det selv om jeg passet på å skylle ut all balsamen (og jeg masserte inn balsamen i en evighet også). Dagen etter var jeg nødt til å vaske håret på nytt og da brukte jeg en low poo shampoo, for å være sikker på at håret ikke skulle bli så fettete.

Er det vanlig at håret blir fettete i begynnelsen? Hvor lang tid vil det ta før det normaliserer seg?

Lurer også på hva slags hudkremer o.l du bruker, eller vasker du fjeset med oljevask-metoden?

21.08.2014 kl.20:56

Hei!

Jeg trener ca. annenhver dag, og blir svett. Går det greit å bruke balsammetoden annenhver dag? Må jo vaske vekk svetten, eller så vil det lukte temmelig ekkelt

Maria

28.08.2014 kl.22:35

Hei

Takk fror fin og informativ blogg om hår:) Jeg har veldig tynt hår og vil nå prøve nopoo metoden for å se om det kan gjøre håret mitt sunnere og sterkere. Siden håret mitt er tynt hjelper det å bruke tykningsmidler for at håret skal se fyldigere ut. Når jeg nå skal prøve å slutte med hårprodukter med kjemikaler lurer jeg på om du har noen tips til naturlige produkter man kan bruke som hårtykningsmiddel? Hilsen Maria

Maria

28.08.2014 kl.22:38

Et tips til en ellers veldig fin blogg er å skrive litt om mat som er gunstig for sunt hår. Jeg tror maten vi spiser har veldig mye å si for å få et sunt og sterkt hår:)

Jarl Espen Ygranes

19.09.2014 kl.10:03

Hei Ida.

Vi lager innslag som skal gå på tv2-programmet Farmen. Jeg er regissør og på leting etter caser til en sak om hygiene.Skal du til Oslo/østlandet-området i løpet av de neste ukene? Hvis du skal det så ønsker vi å lage et innslag med deg om nopoo-trenden,

11.11.2014 kl.01:19

Lenge leve shampo fri hverdag!

Hei

23.11.2014 kl.23:10

Hvilke produkter bruker du nå etter du kastet de andre? Hadde mange av de samme produktene, og lurer på hva som er alternativet?

Adriana Fleur

31.12.2014 kl.14:21

Så pen <3

Linn

20.02.2015 kl.20:45

Hei, ser du ikke bruker denne bloggen særlig lenger. Men lurer på om du vet hvilke hårstylingprodukter en kan bruke som er uten silikoner og mineraloljer? Har lest at hårgele er best. Ser jo at du har lagt ut om hjemmelaget hårspray, men ønsker et alternativ som kan vaskes ut med kun vann ;)

Skriv en ny kommentar

hits