Dagens hår

French side braid

17.12.2012 - 21:01

Dagens frisyre er en french side braid. Kjempe enkel å lage og en veldig fin frisyre. Her må jeg øve litt mer på inndelingen av hår, da jeg synes det er finest når man tar lik mengde hår fra gang til gang som jeg av en eller annen grunn ikke helt klarer ;-) Øvelse gjør mester!

NO SHAMPOO - Dagens hår

30.09.2012 - 11:10

Hei alle sammen!

Nå er det lenge siden jeg har skrevet på bloggen og det må jeg bare beklage til dere lesere. Setter utrolig stor pris på at dere kommer tilbake selv om oppdateringen har vært utrolig dårlig! Fredag var jeg på besøk hos frisøren min og klippet bort de slitte tuppene. Ikke store endringene i selve frisyren, men håret ser utrolig sunt og godt ut nå og jeg er veldig fornøyd. Til dere som bor i Tromsø vil jeg anbefale å ta en tur innom Høst frisør, de er superflinke og kan tilby milde og snille produkter både for kunden og miljøet. Me like! :-) 

 

 

Nå skal jeg sette i gang med å bake amerikanske cupcakes, tenne stearinlys og kose meg med en kopp te. Man må kose seg mens man kan og lade opp batteriene til en ny og hektisk uke. Håper alle får en strålende søndag!

 

 

NO SHAMPOO - Dagens hår

16.07.2012 - 00:54

Nå er det virkelig lenge siden! For de som lurer - jeg har tatt sommerferie ;-) Datamaskinen har vært langt utenfor rekkevidde... Det hører på en måte sommeren til, selv om det ikke går så godt overens med bloggverdenen. Tenkte jeg skulle stikke innom å gi ett lite livstegn fra meg, er så utrolig takknemlig for alle dere lesere som stikker innom bloggen min selv om oppdateringen er minimal. Det setter jeg stor pris på :-) Ellers har jeg fått en forkjærlighet for hodebånd og hodebåndet på bildet under kostet meg rundt 20 kr (!) på salg i fjor. Fin å pynte seg litt med. Håper alle har hatt en super søndag og er klare til å starte en ny uke med nye muligheter ;-)

 

NO SHAMPOO - Dagens hår

27.06.2012 - 12:53

Hei alle sammen!

Nå er det en stund siden sist jeg skrev her på bloggen og i dag tenkte jeg å oppdatere dere litt om bølgene i håret mitt. De har nemlig blitt mer fremtredende den siste uken, noe jeg må si jeg liker svært godt. Det rare er bare at det er kun underhåret i nakken som har disse bølgene, mens resten av håret kun har en tendens av bølger, kanskje kommer de etter hvert? Vi får se ;-)


 

Her er et bilde av kaninen min Pops! Hun springer alltid rundt bena mine når jeg skal ta bilder, så jeg tok det som ett hint om at hun ville være med ;-) Hun er 2 år gammel, blanding av litt forskjellig og lever fritt i leiligheten vår. Verdens beste kanin ;-) Håper alle sammen får en super lille lørdag!

 

NO SHAMPOO - Dagens hår

18.06.2012 - 12:36

Bølger i håret, naturlig tekstur, fletter, hodebånd og lite styling er det jeg tenker på når det kommer til bohem hårfrisyrer. Jeg liker denne stilen veldig godt og synes den er svært passende på sommerdager som denne. I går kveld sprayet jeg nederste del av håret mitt med litt vann, flettet to store fletter og i dag våknet jeg med myke bølger i håret. Lagde små fletter i luggen kombinert med ett flettet hodebånd og vips var frisyren ferdig. Håper alle får en fin mandag!

- Hva synes du om bohem hårfrisyrer?

NO SHAMPOO - Dagens hår

11.06.2012 - 13:49

Jeg synes fletter er så utrolig vakkert! Jeg har aldri vært noe flink til å flette annet enn tre-dels flette i mitt eget hår, men nå har jeg virkelig lyst til å lære meg nye teknikker. I dag prøvde jeg meg på å rotflette luggen. Den fikk ett litt rotete og tilfeldig utrykk, men øvelse gjør mester! 

 

Det er nå 3 måneder siden sist frisørbesøk og det merkes på etterveksten. Men jeg har ingen planer om å farge det på en stund, satser heller på sol i sommer og naturlig lysning av håret ;-)

NO SHAMPOO - O'oh...

25.05.2012 - 22:24

Jeg er nå i slutten av min fjerde uke med nopoo og noe morsomt har begynt å skje med håret mitt. For det første har hodebunnen sluttet å overprodusere oljer og fett! Jeg merket dette da hårvaskdagene meldte seg denne uken og håret egentlig ikke så ut til å trenge en vask. Kunne sikkert drøyd det til å kun vaske håret kun en gang denne uken - og det er ganske stor forskjell for min del! Til tross for dette tror jeg hodebunnen min er litt forvirret og produserer ikke nok oljer og fett. Høres kanskje litt rart ut? Vel, dette kan skje når hodebunnen begynner å stabilisere seg. Hodebunnen kutter ned på olje og fett, men den kutter ned for mye i første omgang. Jeg leser en blogg som skriver om nopoo der det samme skjedde med henne i uke fire, morsomt :-) Hårtuppene har vært  denne uken og er fremdeles ganske tørre, så jeg får bare smøre meg med tålmodighet. Den andre som har skjedd er tydeligere fall i håret - og det liker jeg! Ønsker en god helg til alle leserne mine :-)

 

NO SHAMPOO - Dagens hår

24.05.2012 - 20:19

Hei!

Dette innlegget blir mer gårdagens hår enn dagens hår ettersom jeg har hatt eksamen i dag og ikke fikk tid til å legge dette innlegget ut i går. Denne uken har vært svært travel siden jeg har gjennomført to eksamener på en uke. I går var egentlig hårvaskdagen min, men det glemte jeg litt av opp i all eksamensmaset og siden håret ikke så spesielt skittent ut gjorde det ingenting. Vasket det i dag, men tror jeg kunne drøyd det til i morgen hvis jeg hadde hatt lyst. Tidligere har håret mitt allerede dagen før hårvask begynt å se skittent ut, så det er jo en stor forandring!

Når jeg leser til eksamen og for så vidt andre viktige ting liker jeg å ha håret mitt bort fra ansiktet og har lagt det til en vane å lage en ball midt oppå hodet. I går derimot var jeg litt mer kreativ og snurret håret langs sidene til en hestehale, flettet hestehalen og lagde en topp av den som jeg festet med fliseklemmer. Dette er en frisyre som er utrolig fin å pynte med blomster eller lignende - rett og slett en skikkelig sommerfrisyre :-)

 

 

NO SHAMPOO - Dagens hår

21.05.2012 - 21:52

Hei alle sammen!

Kanskje har dere lagt merke til at jeg ikke lengre har bilder av håret dag for dag, men heller dagens hår - rett og slett fordi håret ikke endrer seg så mye som det gjorde før! I dag har jeg hatt første eksamen sett bort fra hjemmeeksamen, så nå lader jeg opp batteriene før jeg går løs på neste. Selv om håret er nyvasket har det så smått begynt å floke seg. Vet ikke om det er balsamen jeg bruker ettersom jeg vasker håret etter balsammetoden. Jeg har tidligere opplevd  at enkelte balsam floker håret mitt. Skal teste litt ut og gå tilbake til kun vask med natron og eplecider eddik for å se om det blir bedre :-)

 

NO SHAMPOO - Dagens hår

19.05.2012 - 21:38

Hei alle sammen!

Jeg har ett lite tips til dere som ikke vasker håret med sjampo - unngå å ha produkter som inneholder uttørkende alkoholer i håret når det er fuktig! Lesson learned. Sist jeg vasket håret innså jeg at jeg hadde tatt i litt for mye kokosolje i håret allerede før det var blitt tørt, og ettersom jeg hadde dårlig tid sprayet jeg håret når det var rundt 80 % tørt med en godkjent tørrbalsam i håp om at håret ikke skulle se skittent ut. Tørrbalsamen inneholdt mange uttørkende alkoholer og siden håret var litt fuktig må håret ha tatt opp disse alkoholene og gjort håret mitt tørt. Så dagens hår har rett og slett vært en stor knute!

 

hits