Hverdag

Tilbake?

23.08.2013 - 23:50

Hei alle trofaste lesere! ♥

Jeg har ikke glemt dere av og blir like overrasket hver gang jeg titter innom bloggen for å se hvor mange besøkende det er her. Kanskje er det flere som har fått øynene åpne for naturlig hårpleie? I så fall er det jo helt fantastisk og håper alle gir det en sjangse. Jeg vasker forstatt håret uten sjampo og er fremdeles veldig fornøyd. Håret mitt har aldri sett bedre ut og er mer lettstelt enn noen gang.

Jeg vet ikke om jeg er tilbake for fullt enda, men tiden vil vise. Kjenner at det klør litt i blogg-fingrene nå. Har lyst på nytt design og header da jeg føler det eksisterende ikke er helt "meg" lengre.

Så til slutt i dette impulsive innlegget har jeg ett spørsmål til dere lesere: Hva kan dere tenke dere å lese om her på bloggen i fremtiden? 

Det magiske ordet

17.12.2012 - 20:17

JULEFERIE! Alle tre eksamener er gjennomført og jeg behøver ikke lengre begrave nesa mi ned i pensumbøkene. Gjennom eksamenstiden måtte den grå genseren ofre seg... Jeg må seriøst huske å ta på troppene. Håper at alle fantastiske lesere der ute har en koselig mandagskveld ;-)
 hits