No shampoo

WOW for en traffikk!

20.08.2014 - 21:00

"Ida, er du klar over at du er på 77. plass på topplisten til blogg.no?", roper kjæresten fra sofaen da jeg var på vei ut døra. "HÆ?" roper jeg tilbake og kommer springende. Den planlagte joggeturen var plutselig veldig langt borte. 1249 lesere står det. Herregud, så heldig jeg er! Fort finner jeg ut at det er klikk.no som står for linkingen til bloggen min, og jeg føler meg så utrolig takknemlig. Endelig er det noen som har fått øynene opp for en sjampofri hverdag! Tusen takk til alle flotte mennesker der ute som har vært innom Tusen takk! Vil også beklage til alle dere som har forsøkt å ta kontakt med meg den siste tiden og stilt meg spørsmål uten å få svar. Bloggen har dessverre ikke blitt prioritert.

Siden sist så har jeg:

 1. Fullført bachelor i Informatikk og startet på mastergraden
 2. Latt håret vokse ned til buksekanten
 3. Blitt lei av det lange håret og klippet meg kort
 4. Fylt hele 23 år
 5. Har hatt laaaaaaaaang sommerferie
 6. Funnet ut at iherb.com har utrolig mange naturlige produkter til hår som jeg ønsker å teste ut
   Har planlagt å skrive ett innlegg om de ulike produkter jeg bruker når jeg vasker håret etter balsammetoden, da det er mange som har spurt meg om det. Har også ett innlegg på lur om den pinligste episoden jeg har opplevd etter at jeg sluttet med sjampo ;-) Håper alle får en fantastisk lillelørdag og at dere ønsker å følge bloggen min videre! 

Misforståelse

18.12.2012 - 00:44

Kom over en kommentar på Ida Wulff sin blogg som viser til en liten misforståelse om hva nopoo er og hva det innebærer. Tenkte å bare utrede litt hva nopoo er i tilfelle det er flere som som har samme oppfattelsen ;-)


Nopoo er en forkortelse for no shampoo og er en betegnelse på at ett individ vasker håret uten sjampo. Når man ikke vasker håret med sjampo vil man unngå ulike stoffer slik som sulfater, alkohol, mineraloljer og silikon. Sulfater og enkelte alkoholer virker uttørkende på hår og hodebun. Silikoner og mineraloljer er stoffer som ikke kan vaskes bort med kun vann, og man må derfor benytte sulfater for å rengjøre. Derfor er det svært viktig at alle produkter man bruker er vannløselig og ikke innholder disse ingrediensene hvis man vasker håret uten sjampo. 

Det er ikke å legge under en stol at det er mange som synes det er ekkelt at jeg ikke vasker håret med sjampo, men det betyr for all del ikke at jeg ikke vasker meg. Når man bestemmer seg for å slutte med sjampo må hodebunnen tilpasse seg. Sjampoen har tidligere tørker ut hodebunnen og hodebunnen har overprodusert oljer og fett i lang tid. Når sjampoen er ute av bildet vil hodebunnen fortsette å overprodusere oljer for å kompensere de oljene som ble tidlgiere vasket bort av sjampoen. Kroppen trenger tid på seg til å skjønne at disse naturlige oljene ikke lengre blir vasket bort av ytre omgivelser. Denne omstillingsprosessen kan ta lang tid og det er anbefalt å prøve å gå uten sjampo i minst seks uker før man bestemmer seg om dette hjelper håret ditt eller ikke.

I disse seks ukene kan det være lurt å holde igjen på hårvasken ettersom hårvask skyller bort oljene og at vann i seg selv kan også virke uttørkende og derfor vil omstillingsprosessen kan ta lengre tid - men dette er opptil hver enkelt å bedømme hvordan de ønsker å gå frem. Jeg anbefaler å holde i gjen på hårvasken og da kun vaske håret 2-3 ganger i uka i begynnelsen. Bestemmer man seg derimot for å vaske håret ofte vil det da også håret bli fortere skittent. Selv vasker jeg kroppen ett par ganger i uka eller mer, men hårvasken tar jeg hver andre eller tredje uke. Dette er fordi håret mitt rett og slett ikke har behov for å bli vasket oftere :-) 

Når jeg har skrevet seks uker på bloggen håper jeg det er ingen der ute som har misforstått meg og lar være å vaske seg på seks uker - så fremst dette er noe de ønsker selvsagt ;-)  

Ser dere forskjell?

17.12.2012 - 17:09

Jeg så gjennom gamle bilder fra da jeg sluttet med sjampo for 8 måneder siden. Før-bildet til venstre er faktisk ett av de første bildene jeg tok da jeg startet. Jeg husker jeg syntes det så veldig friskt og sunt ut allerede da, og jeg tør nesten ikke tenke på hvordan det så ut før. I løpet av de 8 månedene har jeg kun vært hos frisøren én gang og jeg har ikke farget håret siden jeg sluttet. Fargen har falmet og jeg har mer eller mindre fått tilbake min naturlige hårfarge, dog med litt lysere tupper. Jeg har havnet på balsammetoden når det kommer til hårvask og både jeg og håret mitt stortrives :-)

Så over til dere lesere - ser dere forskjell?
 NO SHAMPOO - Eplecider eddik

07.06.2012 - 15:59

Hei alle sammen!

Det har vært en lang og ufrivillig pause fra bloggen ettersom eksamen har vært første prioritert de siste ukene. I dag hadde jeg siste eksamen for dette semesteret og jeg kan endelig si at det er sommerferie!

Jeg vil rette meg selv angåede spørsmålet om man skal skylle ut eplecider eddik blandingen eller ikke. Jeg har fra begynnelsen trodd at dette ikke skal skylles ut, men etter litt research har jeg funnet ut at det er valgfritt. Du kan altså velge om du vil skylle ut eplecider eddik blandingen eller ikke :-) Kanskje er alternativet å skylle ut spesielt bra for de som føler at håret lukter eplecider eddik, selv om jeg personlig ikke har merket noe til lukten. Hvis du ønsker å lese mer om natronmetoden og etterskyll av eplecider eddik kan du lese her.

 

NO SHAMPOO - Eggmetoden

02.06.2012 - 23:03

Her kommer en til metode å vaske håret på hvis du ikke vasker håret med sjampo - eggmetoden! Tidligere har jeg skrevet om natronmetoden, balsammetoden, balsamnatronmetoden, vannmetoden og honningmetoden.

Å vaske håret med egg er en veldig gammel metode som har eksistert lenge før sjampo, men metoden kan virke uttørkende på håret. Hvis du har tørt hår kan du bruke kun eggeplommen og hvis du har fett hår kan du bruke kun eggehviten. Hvis du har veldig langt hår kan man tilsette flere egg. Flere har anbefalt å gjøre en skyll med eplecider eddik etter man har vasket håret med denne metoden :-)

 

Slik gjør du det:

1-2 egg vispes sammen med 1 dæsj honning. Det er også mulig å tilsette sitronsaft og/eller Aloe Vera gel. Masser blandingen i tørt hår og hårbunn og la sitte i rundt 10 minutter før du skyller ut med lunket vann. Vanntemperaturen du skyller ut med er viktig og bør helle mot det kalde ettersom egg koker i for varmt vann. Det har jeg opplevd og restene av egg var svært vanskelig å få ut! Tips tips ;-)

 

 

NO SHAMPOO - Honningmetoden

28.05.2012 - 20:33

Her kommer enda en metode å vaske håret på hvis du ikke vasker håret med sjampo - honningmetoden! Tidligere har jeg skrevet om natronmetoden, balsammetoden, balsamnatronmetoden og vannmetoden og du kan lese om hver enkelt hvis du trykker på de ulike metodene :-)

Honningmetoden går ut på å vaske håret met ett par spiseskjeer honning utblandet i 1-2 dl vann og skal passe spesielt bra for de med tørr eller problematisk hodebunn. For å få ut all honningen av håret anbefales det å skylle med varmt vann. I tillegg inneholder honning små mengder naturlig hydrogenperoksid som vil få håret sakte men sikkert til å lysne naturlig. Ikke minst er honning fri for kjemikalier og et rent naturprodukt som vil skåne miljøet når vi vasker håret :-)

 

Slik lager du blandingen:

Kok opp 1-2 dl vann avhengig av hvor mye du trenger. La vannet avkjøles i noen minutter før du rører inn 1-2 spiseskjeer honning. Rør godt og pass på at all honning blir oppløst. La blandingen avkjøles til det er lunket slik at du ikke brenner deg og hell det over håret mens du masserer inn. La det sitte i noen minutter før du skyller det ut i varmt vann.

 

NO SHAMPOO - Hodebunnen

22.05.2012 - 20:33

 Tidligere i dag fikk jeg spørsmål fra en leser om hvordan jeg behandler hodebunnen min. Når man slutter å vaske håret med sjampo vil man etter hvert merke at hodebunnen forandrer seg. Som oftest vil kjertlene i hodebunnen starte å overprodusere talg og fett i begynnelsen, men etter hvert vil de stabilisere seg og produsere normal mengde. I begynnelsen av no poo prosjektet kunne det ta knapt en dag før hodebunnen var fet igjen etter hårvask. Jeg bestemte meg for å vaske håret kun 2 dager i uken for å få hodebunnen til å stabilisere seg. Hvis jeg skulle noe spesielt eller hadde vært på trening skylte jeg bare igjennom med vann. Det tok meg rundt en og en halv uke før hodebunnen stabiliserte seg, men dette er noe som er svært individuelt. Jeg har også hatt litt problemer med kløe i begynnelsen, men det ga seg samtidig som hodebunnen stabiliserte seg. Jeg vasker fremdeles håret kun 2 dager i uken og per i dag er jeg sikker på at det kunne gått enda lengre tid mellom hårvaskene ettersom håret mitt og hodebunnen egentlig ikke er spesielt skittent når jeg skal vaske det.

Hårvask rutinen min er delt opp i to deler. Først masserer jeg hodebunnen i rundt 5 min før jeg hopper i dusjen. Jeg masserer alltid med kun fingertuppene slik at fingertuppene kjenner hodebunnen og ikke bare overfladisk oppå håret. Jeg har ganske mange tynne fine hårstrå, så å kjenne hodebunnen er ikke vanskelig. Deretter skyller jeg håret i vann og masserer enten natron eller balsam inn med fingertuppene godt over hele skallen. Jeg hører på radioen mens jeg dusjer, så pleier å massere i rundt 3 sanger. Haha! Noen ganger lengre hvis det er bra musikk på radioen. Som oftest står jeg fremover lent og jobber meg gjennom hele skallen. Jeg hverken skrubber eller gnir, men masserer nøye med fingertuppene inn i hodebunnen. Når dette er gjort skyller jeg håret i kaldt vann og klemmer ut all ekstra vann fra håret. Deretter tar jeg enten en pleiende balsam i håret (også nær hodebunnen) men uten å massere eller så skyller gjennom med eplecider eddik. Det kommer helt på om jeg vasker etter balsammetoden eller natronmetoden. Hvis jeg har hatt pleiende balsam i skyller jeg balsamen ut i kaldt vann. Ellers i uken lar jeg hodebunnen min være i fred :-)

 

NO SHAMPOO - Vannmetoden

18.05.2012 - 21:37

Når man ikke lengre bruker sjampo finnes det mange andre måter å vaske håret rent på. Jeg har tidligere fortalt om natronmetoden, balsammetoden og balsamnatronmetoden. I dag tenkte jeg å presentere den mest naturlige metoden av dem alle - å vaske håret kun med vann! Dette må være den mest miljøvennlige måten å vaske håret på! Selv om vann er det mildeste du kan vaske håret med, kan også vann tørke ut håret hvis det vaskes for ofte. Selv har jeg har ikke vasket håret etter denne metoden, men skyller håret i vann hvis jeg ønsker å friske det opp eller etter jeg har vært på trening. Videre har jeg lest at det tar litt tid før håret slutter å produsere oljer med denne metoden, så her må man ha tålmodighet. Masser godt hodebunnen for å få bort oljer og skitt mens du står under rennende vann. Tror med fordel man kan massere også før hårvask slik at oljer og skitt løsner ;-)

 


//Bildet er lånt fra google

NO SHAMPOO - Forskjell

15.05.2012 - 14:15

Tenkte jeg skulle poste to bilder som viser den forbedrede kvaliteten på håret mitt etter at jeg sluttet å vaske håret med sjampo! Bildet til venstre er fra dag 1 og bildet til høyre er 10 dager etter. Ser dere forskjellen?

 

   

NO SHAMPOO - Sur etterskyll

10.05.2012 - 23:10

God kveld lesere!

Som jeg har nevnt tidligere forandres hårets og hårbunnens naturlige pH-verdi når man vasker håret med natron. Hårbunnen har ganske lav pH-verdi og ettersom natron er basisk vil den derfor bli høy. For å senke pH-verdien igjen kan man kompensere med noe surt. Dette kan man kan gjøre ved å skylle med noe surt i håret etter hårvask. Etterskyll skal ikke vaskes ut! Dette vil lukke hårstråenes skjellag, mykgjøre og gi glans samtidig som det stabiliserer pH-verdien. Surt etterskyll kan også være med på å motvirke effektene fra hardt (kalkrikt) vann.

 

Hårvann med rosmarin

Du trenger:

 • 1 teskje tørket eller 2 teskje fersk rosmarin 
 • 6 dl vann

Kok opp vann og legg i rosmarinen. Ta kasserollen av varmen og la det trekke i 15 minutter til 2 timer. Sil og bruk som siste skyllvann etter hårvask.

 

Sur etterskyll med sitronsaft

Du trenger:

 • 1-3 teskjeer sitronsaft
 • 5 dl vann

Bland sitronsaft med kaldt vann. Dypp hodet i blandingen eller hell det over hodet. Pass på at du får det både i håret og hårbunnen.

 

Sur etterskyll med sitronsyre

Du trenger:

 • 1 teskje sitronsyre
 • 5 dl vann

Løs opp sitronsyren i kalt vann. Dypp hodet i blandingen eller hell det over hodet. Pass på at du får både i håret og hodebunnen.Sitronsyre er helt luktfritt!

 

Sur etterskyll med eplecider eddik

Du trenger:

 • 0,5 dl eplecider eddik
 • 5 dl vann 

Bland eplecider eddiken i kaldt vann. Dypp hodet i blandingen eller hell det over hodet. Pass på at du får både i håret og i hårbunnen. Lukten av eplecider forsvinner når håret tørker, men det kan komme en liten aning av lukt ved høy luftfuktighet.

NO SHAMPOO - Balsamnatronmetoden

09.05.2012 - 12:03

Tidligere på bloggen har jeg presentert natronmetoden og balsammetoden og i dag skal jeg fortelle om en metode som forener disse to - nemlig balsamnatronmetoden. Dette går ut på å blande ½ - 1 teskje natron med 1 spiseskje balsam og deretter vaske hårebunnen med denne blandingen. Man kan velge selv om man vil ha pleiende balsam i tuppene etterpå eller ikke. Balsamnatron blandingen holder seg i ca. 2 uker, så ser for meg at det letteste er å lage en del som kan stå inne på badet i for eksempel ett syltetøy glass så man slipper å lage blandingen hver gang man skal vaske håret. Tror denne metoden passer for de som føler at balsam ikke vasker håret helt rent men på den andre siden føler at natron tørker ut håret. Ettersom man anvender natron i håret er det viktig å skylle med en sur etterskylling etterpå for å opprette hårets pH-verdi. Som nevnt tidligere skyller jeg med en blanding av eplecider eddik og vann, men det finnes også andre muligheter :-)

 

NO SHAMPOO - Opprydning i badehyllen

08.05.2012 - 23:19

Da har jeg ryddet ut produkter fra badet mitt som inneholder sulfater, silikoner og mineraloljer! Dette er egentlig alt jeg har brukt i håret mitt tidligere, så det føles litt rart å ikke ha de stående på hyllen lengre. Ble overrasket over hvor mye silikon som finnes i moroccanoil som alle omtaler så varmt om! Jeg på den andre siden har ikke vært like fornøyd med moroccanoil og favoritten har vel alltid vært Joico K pak serien, selv om jeg heller ikke hær har vært hundre prosent fornøyd. Det er vel slik flere og flere produkter har funnet veien til samlingen min - jeg har ikke vært fornøyd og ville prøve noe nytt. Litt rart å tenke på at jeg har hatt flere produkter enn dette på det lille badet mitt. Utrolig hva man kan få plass til hvis man bare vil!

I den blå kurven min kan du finne

 • Joico K pak Reconstruct sjampo
 • Joico K pak Intense Hydrator hårkur
 • Joico K pak Deep-Penetrating Reconstructor hårkur
 • Moroccanoil Moisture Repair sjampo
 • Moroccanoil Moisture Repair balsam
 • Moroccanoil Intense Hydrating mask hårkur
 • Moroccan Oil Treatment
 • Loreal Expert Silver sjampo
 • KMS Moistrerepair leave-in balsam
 • Tigi BedHead Small Talk
 • Redken Extreme Anti-Snap
 • Redken Heat Styling 07

 

NO SHAMPOO - Natronmetoden

04.05.2012 - 14:19

 Det finnes ulike metoder å vaske håret uten sjampo og i dag skal jeg fortelle litt om natronmetoden!

Den originale no poo metoden er å vaske håret med natron (eller baking soda som det heter på engelsk). Denne metoden er litt mer grovrengjørende enn de fleste andre metodene og fungerer som en skikkelig rensekur for håret. Når håret er vått masseres forsiktig en blanding av natron og vann inn i håret som skal sitte i noen minutter før det skylles ut. Hvor mye natron man skal bruke kommer an på hvor langt håret er og hvor skittent det er, men jeg har lest at de fleste bruker fra en til tre spiseskjeer.

Man må være litt forsiktig med hvor mye natron man bruker ettersom for mye kan tørke ut håret så det er lurt å begynne litt i det små i begynnelsen. Personlig liker jeg å bruke kun en spiseskje natron rørt ut i ett glass med vann som jeg heller over vått hår mens jeg masserer. En annen måte er å blande natron med litt vann slik at det får en "slush"-konsistens som masseres inn i hodebunnen.

Ettersom natron er rensende er det ikke alltid nødvendig å vaske med en "siste sjampo", men det kommer an på hvilke produkter du har brukt tidligere. Jeg brukte kun natron som "siste sjampo" og det fungerte fint for meg.

Natron er basisk og for å gjenopprette hårbunnens pH-verdi kreves en sur etterskyll. Det finnes mange muligheter for denne etterskyllingen, men jeg bruker to spiseskjeer eplecider eddik rørt ut i ett glass med vann. Dette skal helles i håret og skal ikke skylles ut. Jeg bruker først å dyppe tuppene i glasset før jeg heller over. Mange lurer kanskje på om det lukter eddik av håret etterpå, men det synes jeg ikke :-)

 

God helg alle sammen :-)

NO SHAMPOO - Hva skal man unngå?

02.05.2012 - 10:06

 

Når man vasker håret uten sjampo unngår man visse kjemiske stoffer som er skadelig for håret. Under er en liste med de stoffene man bør unngå.

 • Sulfater. De viktigste sulfater man bør unngå er sodium laurenth sulfate (SLS), sodiumlauryl sulfate(SLES), ammonium lauryl sulfate og ammonium laurenth sulfate. Den siste sjampo man vasker med skal innegolde SLS og/eller SLES men ingen mineraloljer eller silikoner.

 • Silikoner.  Let i innholdsfortegnelsen etter ingredienser som slutter på -xiane eller -cone. De er alle benevninger på ulike silikoner. De finnes ofte i balsam og legger seg som en hinne på hårstråene og gjør at håret oppleves mykt og glansfullt.

 • Mineraloljer. Let i innholdsfortegnelsen etter ord som inneholder parafin, vaseline og som slutter på -cane. E-benevningen for mineraloljer er E905. Mineraloljer er rester etter utvinning av bergolje. Det er billig å framstille og er vanlig å finne i sjampo og balsam men er med på å tørke ut håret og hårbunnen.

 •  Alkoholer. Visse alkoholer tørker ut håret mens andre er etterfuktende og skånsomme. Det er de alkoholene som tørker ut håret man skal unngå. Med alkoholer kan man selv velge i hvor stor grad man vil unngå de ettersom alkohol i små mengder av typen som tørker ut går greit. Let i innholdsfortegnelsen etter etanol, alkohol denat og isopropyl alkohol. NB: Disse alkoholene er fuktighetsgivende: cetyl alcohol, cetearyl alcohol og stearyl alcohol.//Bildet er lånt fra google

NO SHAMPOO - Balsammetoden

01.05.2012 - 21:44

Det finnes ulike metoder å vaske håret uten sjampo og i dag skal jeg fortelle litt om balsammetoden!

Med balsammetoden vasker man håret med balsam. Balsam løser opp smuss langsommere og mer skånsomt enn sjampo - fett løser fett! Det er vanlig å skille mellom en vaskebalsam og en pleiende balsam. Vaskebalsamen bør være en lett balsam mens den pleiende balsamen bør være litt tyngre. Det er viktig at balsamene må være frie for silikoner og mineraloljer!

Når man setter i gang med å vaske håret skal vaskebalsamen masseres nøye inn i hårbunnen og masser videre med fingrene til det kjennes rent. Jeg mener å ha lest en plass at man ikke skal bruke neglene men kun fingertuppene når man masserer. Balsamen skal sitte i en stund før den skylles ut. Jeg har også lest at det ofte kan være lurt å skylle litt lengre enn man hadde tenkt. Etterpå tar man i pleiende balsam i tuppene og her kan man velge om man vil skylle ut balsamen eller la den være i.

Av og til kan håret være tørt, noe man ikke alltid vet før man slutter med silikoner, så da kan det hende at håret trenger ekstra pleie. Det enkleste er å ha i en hårkur gjennom natten som man vasker ut med balsam neste morgen. Det finnes mange gode hårkurer man kan lage hjemme! En annen måte er å la en pleiende balsam sitte i håret ekstra lenge blandet med noe håret liker, for eksempel honning, olivenolje eller kokosolje. Glidemiddelet Klick fra apoteket har jeg også lest at mange bruker sammen med balsam. Hva håret liker er individuelt, så hær må man bare teste seg fram!

Når man ikke vasker håret med sjampo lengre vil man etter en tid oppdage at håret ikke trengs å vaskes så ofte som tidligere, men det er likevel godt å friske det litt opp. Da kan man skylle hårbunnen med vann mens man masserer hodebunnen og ha i litt pleiende balsam i lengdene som man skyller ut.

Det finnes ingen balsam som fungerer for alle, så hær må man prøve seg frem. En balsam som passer for en passer kanskje ikke for en annen.

 

// Fakta hentet fra Lockig.se og Nopoo.se

NO SHAMPOO - Hvorfor no poo?

30.04.2012 - 19:54

Hei alle sammen!

Tenkte jeg ville oppdatere litt om hvorfor jeg ønsker å prøve ut no poo. Kanskje vet du allerede at no poo er en forkortelse for no shampoo, men hvorfor skal man egentlig vaske håret uten sjampo? Vel de fleste sjampoer inneholder sulfater som er et sterkt rengjørende middel og som tørker ut selve håret og hårbunnen.

Hårbunnen produserer naturlig olje som beskytter og mykgjører håret, men når vi vasker håret med vanlig sjampo vil disse oljene vaskes ut som leder til at håret blir veldig tørt. For å kompensere dette benytter vi oss av balsam og hårkurer for å gi fuktighet til håret - altså vasker vi bort de naturlige oljene og erstatter de med kunstige kjemikaler. I og med at sulfater tørker ut håret vil håret kunne skades lettere. For å beskytte håret er mange sjampoer tilført silikoner og mineraloljer som legger seg som en hinne rundt hårstråene. Dette kan gjøre at håret ser friskt og sunt ut selv om håret er skadet. Silikon og mineralolje kan være vanskelig å vaske bort med kun vann, så derfor må man benytte seg av sjampo med sulfater for å få vasket det bort og vi er inne i en ond sirkel.

Når man går  i gang med no poo må man derfor naturligvis vaske bort de siste restene av silikon og mineraloljer. Dette kan gjøres enten med en "siste sjampo"  eller med natron. Den siste sjampoen skal inneholde sulfater for å rengjøre men ikke silikoner eller mineraloljer. Jeg brukte natron og det fungerte veldig fint!

 

 //Fakta hentet fra nopoo.se

NO SHAMPOO

29.04.2012 - 21:08

 

Velkommen hit!

Det er nå omtrent en uke siden jeg tilfeldigvis kom til å lese om 'no poo'-bevegelsen. En bevegelse som er mye omdiskutert blant hår entusiaster og er skjønnhetsindustriens dirty little secret - no poo står nemlig for no shampoo!

Tanken på å vaske håret uten sjampo var for meg ganske naturlig, men jeg forstår godt mennesker som føler det motsatte. Jeg har selv erfart at sjampo tørker ut håret og hodebunnen som på sikt har ført til at håret blir tørt og livløst. Dyre hårprodukter har preget badet mitt så lenge jeg kan huske men har aldri hjulpet håret mitt fullt ut. Tenk å slippe alle disse produktene og samtidig se fabolous ut på håret!

Så jeg bestemte meg for å gi no poo en sjanse og utfordrer meg selv til en seks ukers utfordring uten sjampo. Her på bloggen kan du følge meg og min no poo tilværelse.

 

hits